Nunung: Béda antara owahan

419 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Pernikahan kang diadakaké dening Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep njalani bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki mulai diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, yaiku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011 </ref>
==Chatetan Suku==
{{Reflist}}
6.047

besutan