Ijma: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ur:اجماع
c (r2.7.1) (bot Mengubah: it:Ijma')
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:اجماع)
[[tr:İcma]]
[[uk:Іджма]]
[[ur:اجماع]]
1.383

besutan