Fatamorgana: Béda antara owahan

346 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|31 Juli 2011}} thumb|250 px|Fatamorgana ing padhang pasir '''Fatamorgana''' yaiku salah sawijine [[kadadeyan utawa fenomena nalika op...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Egypt-fatamorgana.jpg|thumb|250 px|Fatamorgana ing padhang pasir]]
'''Fatamorgana''' yaiku salah sawijinesawijiné [[kadadeyan]] utawa [[fenomena]] nalika optik kang biyasanebiyasané ana ing panggonanapanggonan kang amabaamba kayata [[padhang pasir]] utawa [[padhang esès]]. <ref name="internet1">{{id}}[http://www.artikata.com/arti-327039-fatamorgana.html artikata.com](dipunundhuh tanggal 3 Juli 2011)</ref>
 
UmpamaneUmpamané ing [[gunung]] [[pasir]], fatamorgana arupa [[danau]] utawa [[banyu]] utawa [[kutha]]. <ref name="internet1"/>Iki sabeneresabeneré ora nyata.<ref name="internet1"/> Fatamorgana disebabakedisebabaké pantulan saka [[langit]] kang dipantulakedipantulaké hawa [[panas]]. <ref name="internet1"/>Hawa panas iki gunanegunané kanggo dadi kaca utawa ''cermin'' kang mantulakemantulaké kahahan ing salah sawijinesawijiné panggonan.<ref name="internet1"/>
 
Tembung '''fatamorgana''' dijupuk saka [[basa Italia]].<ref name="internet1"/> Tembung iki asaleasalé saka jeneng dulureduluré [[wedok]] [[Raja Arthur]] yaiku [[Faye le Morgana]].<ref Dhewekename="internet1"/> Dhéwéké arupa [[peri]] utawa [[widodari]] kang bisa malih wujud.<ref name="internet1"/>
==Chatetan suku==
{{reflist}}
5.483

besutan