Obat: Béda antara owahan

408 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Bextra.jpg|thumb|250 px|obat bentuk kapsul]]
 
'''Obat''' yaiku barang utawa zat kang bisa digunake kanggo tamba penyakit, ngilangake gejala penyakit,lan ngowahi proses kimia ing awak.
Obat yaiku bahan utawa campuran bahan-bahan kang digunake kanggo kanggo netepake diagnosis, ncegah, ngurangi, lan nambani penyakit utawa gejala penyakit, tatu lan awak kang ora normal. Saliyane iku obat uga kena kanggo nggawe awak saya endah umpamane obat tradhisonal.
 
==Chatetan suku==
5.483

besutan