Segara Florès: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Mengubah: sv:Floreshavet; kosmetik perubahan
c (r2.7.1) (bot Menambah: sv:Floressjön)
c (r2.7.2) (bot Mengubah: sv:Floreshavet; kosmetik perubahan)
Laut kang kanthi wateskaro segara Flores yaiku [[Segara Bali]] (ing Kulon), Segara Jawa (ing Kulon segara), lan segara Banda (ing sebelah akidul lan Wètaèn segara). Samudera Hindia lan Segaar Sawukang dumunung ns ing kidul lan ing Lor.,
 
== Tapel wates ==
Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake Segara Flores dadi salah sijiné segara kang dumunung ana ing wètan [[Kapuloan India]]. Paguyuban Hidrografi Internasional nyimpulake tapel wates kaperang dadi:
 
[[sh:Floresko more]]
[[sr:Флореско море]]
[[sv:FloressjönFloreshavet]]
[[th:ทะเลฟลอเรส]]
[[uk:Море Флорес]]
40.557

besutan