Kutha Surakarta: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: eo:Surakarta
c (+wkf)
c (r2.7.1) (bot Menambah: eo:Surakarta)
[[de:Surakarta]]
[[en:Surakarta]]
[[eo:Surakarta]]
[[fi:Surakarta]]
[[fr:Surakarta]]
1.383

besutan