Tompi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| website =
}}
'''Teuku Adifitrian''' atau lebih dikenal dengan nama '''Tompi''' ({{lahirmati|[[Kota Lhokseumawe|Lhokseumawe]], [[Aceh]]|22|9|1978}}), Teuku Adi Fitrian utawa kondhang karo undhangan Tompi, kuwi penyanyi jazz, uga dadi dokter
profesi loro kuwi dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dokter]]. <ref name="adi">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011 </ref> <ref name="tompi">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011 </ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
 
 
 
 
== Diskografi ==
6.047

besutan