Tompi: Béda antara owahan

128 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
Dheweké ngakuni menawa profesi dadi [[penyanyi]] kuwi namung amarga nyanyi kuwi hobiné.<ref name="adi"/>
 
Dheweké, ngrasa menawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
 
 
6.047

besutan