Tompi: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Dheweké, ngrasa menawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Ananging, kabeneran digandheng dening industri [[musik]].<ref name="adi"/>
 
 
6.047

besutan