Tompi: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dokter, ananging dheweké luwih preduli babagan kasehatané Tompi.<ref name="adi"/>
 
== Diskografi ==
6.047

besutan