Tompi: Béda antara owahan

87 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dokter, ananging dheweké luwih preduli babagan kasehatané Tompi.<ref name="adi"/>
Mulai saka pola mangan nganti bahan-bahan kanggo ngracik panganané.<ref name="adi"/>
 
 
== Diskografi ==
6.047

besutan