Tompi: Béda antara owahan

132 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tompi anduweni pandapat, menawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung kuwi, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
 
 
 
6.047

besutan