Tompi: Béda antara owahan

80 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung kuwi, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran menawa [[Indonésia]] dijuluki negara klepto.<ref name="tompi"/>
 
 
6.047

besutan