James Monroe: Béda antara owahan

242 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
|}}
 
'''James Monroe''' ({{lahirmati|[[Westmoreland County, Virginia]]|28|4|1758|[[Kota New York|New York]], [[New York]]|4|7|1831}}) yaiku sawijining Presiden Amerika Serikat kang kaping lima lan njabat kaping loro periode kepresidenan yaiku antarane taun [[1817]] nganti tekan [[1825]]<ref>Suhindriyo.1999.Biografi Singkat Presiden-Presiden Amerika Serikat. Yogyakarta: Yayasan Pustaka Nusatama, hal.19</ref>. Jeneng Monroe dadi terkenal merga doktrine kang dijenengi [[Doktrin Monroe]], Yaiku Monroe nyatakake yen benua Amerika ora oleh dijajah meneh dening negara-negara saka Eropah<ref>http://www.historycentral.com/bio/presidents/monroe.html</ref>
 
 
4.395

besutan