Pasagi telu: Béda antara owahan

371 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Segi Telu''' yaiku wangun Kategori:Matematika)
 
'''Segitelu''' utawa '''segi telu''' inggih arane wangun ingkang awujud saking tiga sisi kang arupa [[garis]] lan tiga wujud sudut ing sakjronipun sudut ingkang wonten ing segi tiga inggih punika 180° ([[derajat]]).
'''Segi Telu''' yaiku wangun
== Wangun segitiga ==
Miturut panjang sisi nipun:
 
* '''Segitiga kembar sisi''' inggihpunika segitiga ingkang ketiganipun sisi satunggal kalian sisi ingkang liyanipun kagolong sami.
 
[[Kategori:Matematika]]
230

besutan