Pasagi telu: Béda antara owahan

723 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Miturut panjang sisi nipun:
 
* '''Segitiga kembar sisi''' inggihpunika segitiga ingkang ketiganipun sisi satunggal kalian sisi ingkang liyanipun kagolong sami. Wujud sududnipun serasi lan sami ngadahi sudut inggihpunika 60<sup>o</sup>.
* '''Segitiga Kembar Suku''' Inggih punika segitiga ingkang kalih saking tiga sisi nipun sami dawa.. Segitiga menika ngadahi kalih sudut ingkang sami wujude lab gedhene
* '''Segitiga sembarang''' Inggih Punika segitiga ingkang katiga sisinipun kagolong panjang lan wujud/gedhe dudutnipun bedha.
<table align="center"><tr align="center">
<td>[[Berkas:Triangle.Equilateral.svg|Equilateral Triangle]]</td>
<td>[[Berkas:Triangle.Isosceles.svg|Isosceles triangle]]</td>
<td>[[Berkas:Triangle.Scalene.svg|Scalene triangle]]</td>
</tr>
<tr align="center">
<td>Segitiga sama sisi</td><td>Segitiga sama kaki</td><td>Segitiga sembarang</td>
</tr>
</table>
 
[[Kategori:Matematika]]
230

besutan