Pasagi telu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* '''Segitiga sembarang''' Inggih Punika segitiga ingkang katiga sisinipun kagolong panjang lan wujud/gedhe dudutnipun bedha.
<table align="center"><tr align="center">
<td>[[Berkasgambar:Triangle.Equilateral.svg|Equilateral Triangle]]</td>
<td>[[Berkas:Triangle.Isosceles.svg|Isosceles triangle]]</td>
<td>[[Berkas:Triangle.Scalene.svg|Scalene triangle]]</td>
230

besutan