Pasagi telu: Béda antara owahan

306 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox Polygon
| name = SEGITELU?SEGITIGA
| image = Triangle illustration.svg
| caption = A triangle
| edges = 3
| schläfli = {3} (for equilateral)
| area = various methods;<br />[[#Computing the area of a triangle|see below]]
| angle = 60° (for equilateral)
}}
'''Segitelu''' utawa '''segi telu''' inggih arane wangun ingkang awujud saking tiga sisi kang arupa [[garis]] lan tiga wujud sudut ing sakjronipun sudut ingkang wonten ing segi tiga inggih punika 180° ([[derajat]]).
== Wangun segitiga ==
230

besutan