Pasagi telu: Béda antara owahan

222 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Wangun segitiga ==
Miturut panjang sisi nipun:
[[Image:Euler_diagram_of_triangle_types.svg‎|thumb|320px|[[Euler diagram]] of types of triangles, using the definition that isosceles triangles have ''at least'' 2 equal sides, i.e. equilateral triangles are isosceles.]]
 
* '''Segitiga kembar sisi''' inggihpunika segitiga ingkang ketiganipun sisi satunggal kalian sisi ingkang liyanipun kagolong sami. Wujud sududnipun serasi lan sami ngadahi sudut inggihpunika 60<sup>o</sup>.
* '''Segitiga Kembar Suku''' Inggih punika segitiga ingkang kalih saking tiga sisi nipun sami dawa.. Segitiga menika ngadahi kalih sudut ingkang sami wujude lab gedhene
230

besutan