Segienem: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Kategori:Poligon]]
[[Kategori:Geometri]]
[[Kategori:Matematika]]
 
[[af:Seshoek]]
230

besutan