Kalurahan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
desa cempaka
c (r2.7.1) (bot Menambah: de:Kelurahan)
(desa cempaka)
c{{Wilayah administratif pemerentahan Indonesia}}
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
Naraguna anonim