Anggur (ombèn-ombèn): Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: rue:Вино
c (r2.7.1) (bot Menambah: fo:Vín)
c (r2.6.4) (bot Menambah: rue:Вино)
[[ro:Vin]]
[[ru:Вино]]
[[rue:Вино]]
[[sah:Вино]]
[[sc:Binu]]
62.292

besutan