Kalurahan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 529706 déning 74.54.240.138 (Dhiskusi)
(desa cempaka)
(←Mbatalaké revisi 529706 déning 74.54.240.138 (Dhiskusi))
c{{Wilayah administratif pemerentahan Indonesia}}
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
4.454

besutan