Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (Kilimanjaro dipunalihaken dhumateng Gunung Kilimanjaro: jeneng pepak)
* {{en}} [http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=10856 Situs web NASA Earth Explorer] Foto perbandingan salju abadi taun 1993 lan 2000
* {{en}} [http://www.georgefisher.com/Personal/Kilimanjaro.htm Climbing Kilimanjaro] Situs sawijining pendaki (George R. Fisher)
* {{en}} [http://home.mchsi.com/~bwerm/ Kilimanjaro - A Climber's Journal déning Brad Wermers] Jurnal sawijining pendaki Kilimanjaro.
 
{{Pitu pucuk}}
{{Artikel Dhasar}}
{{geo-stub}}
78.624

besutan