1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:1808
c (r2.6.2) (bot Menambah: mg:1808)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1808)
[[wa:1808]]
[[war:1808]]
[[yi:1808]]
[[yo:1808]]
[[zh:1808年]]
35.118

besutan