Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
Wonten ing Tlaga Sarangan menika kathah fasilitas ing sampun dipun samaptakaken kadosta, warung makan, pasar wisata, panggenan parkir, mushola, lan taman.<ref name="bor">[http://www.surakarta.go.id/news/dinas.kebudayaan.dan.pariwisata.html Dinas Pariwisata Solo](diunduh tanggal 7 April 2011)</ref> Kuliner ingkang khasipun Telaga sarangan inggih menika [[Sate Truwèlu]].<ref name="aw">[http://semarang.go.id/pariwisata/ Dinas Pariwisata Semarang](diunduh tanggal 7 April 2011)</ref>
 
==Mangga pirsani==
* [[Dhaptar tlaga lan wadhuk ing Indonésia]]
 
==Cathetan Suku==
78.624

besutan