Pesagi dawa: Béda antara owahan

2.668 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb '''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar loro dimensi kang awujud saka loro pasang rusuk kang ndhuweni dawa lan jè...
(Kaca énggal: thumb '''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar loro dimensi kang awujud saka loro pasang rusuk kang ndhuweni dawa lan jè...)
(Ora ana béda)
230

besutan