Pesagi dawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: thumb '''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar loro dimensi kang awujud saka loro pasang rusuk kang ndhuweni dawa lan jè...)
 
 
[[Kategori:Geometri]]
[[Kategori:BentukBangun]]
[[Kategori:Matematika]]
 
230

besutan