Pesagi dawa: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Persegi_panjang.JPG|thumb]]
'''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar [[loro dimensi]] kang awujud saka loro pasang [[rusuk]] kang ndhuweni dawa lan jèjèr karo pasangané, lan ndhuweni [[papat]] [[sudut]]kang sakkabehane yaikuh [[sudut siku-siku]].
 
230

besutan