Pesagi dawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar [[loro dimensi]] kang awujud saka loro pasang [[rusuk]] kang ndhuweni dawa lan jèjèr karo pasangané, lan ndhuweni [[papat]] [[sudut]] kang sakkabehanesakkabehané yaikuhyaiku [[sudut siku-siku]].
 
Rusuk paling dawa yaiku '''dawa<math>(p)</math>''' lan rusuk palin cedek yaiku ing pelajaran ilmu itung karan '''ljembar<math>(l)</math>'''.
230

besutan