Pesagi dawa: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[gampar
'''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar [[loro dimensi]] kang awujud saka loro pasang [[rusuk]] kang ndhuweni dawa lan jèjèr karo pasangané, lan ndhuweni [[papat]] [[sudut]] kang sakkabehané yaiku [[sudut siku-siku]].
 
230

besutan