Pesagi dawa: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[gampargambar:
 
'''Segi papat''' utawa '''Persegi panjang''' yaiku wangun datar [[loro dimensi]] kang awujud saka loro pasang [[rusuk]] kang ndhuweni dawa lan jèjèr karo pasangané, lan ndhuweni [[papat]] [[sudut]] kang sakkabehané yaiku [[sudut siku-siku]].
 
 
Persagi dawa kang ndhuweni papat rusuk kanthi pada dawané kasebut [[persagi]]
Saddle rectangle example.png‎
 
== Rumus pesagi panjang ==
=== Keliling ===
l : jembar
 
=== jembarJembar ===
<math>L = p\cdot l</math>
 
230

besutan