Pesagi dawa: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Persagi dawa kang ndhuweni papat rusuk kanthi pada dawané kasebut [[persagi]]
[[Gambar:Saddle rectangle example.png‎]]
== Rumus pesagi panjang ==
=== Keliling ===
230

besutan