Pesagi dawa: Béda antara owahan

65 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Persagi dawa kang ndhuweni papat rusuk kanthi pada dawané kasebut [[persagi]]
 
[[Gambar:Saddle rectangle example.png|thumb|200px|Segi Papat‎]]
== Rumus pesagi panjang ==
=== Keliling ===
230

besutan