Kopi Lampung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
(→‎Lirik: +kategori)
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
sayasoyo wangiwengi ya saya ngriwis,<br>
grimisgerimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
banjurterus kelingan kowe wong manis.<br>
<br>
 
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa gula tebu,<br>
srupat sruput ing wanci teludalu.<br>
<br>
Wancine udan grimis,<br>
sayasoyo wangiwengi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
terus kelingan kowe wong manis.<br>
Naraguna anonim