Kopi Lampung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 531441 déning 180.244.33.46 (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 531441 déning 180.244.33.46 (Dhiskusi))
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
soyosaya wengiwangi ya saya ngriwis,<br>
gerimisgrimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
terusbanjur kelingan kowe wong manis.<br>
<br>
 
kopi Lampung, niku kopi asli,<br>
gula batu napa gula tebu,<br>
srupat sruput ing wanci dalutelu.<br>
<br>
Wancine udan grimis,<br>
soyosaya wengiwangi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
terus kelingan kowe wong manis.<br>
4.454

besutan