Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

59 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo infobox
Tidak ada ringkasan suntingan
(typo infobox)
{{infobox Gendéra}}
| Name=Bahrain
[[Gambar:Flag of Bahrain.svg||left|200px|thumb|<!-- Rasio bendera 2:3 -->]]
| Image=Flag of Bahrain.svg
|Nickname=
|Design=
| Symbol={{FIAV|111111}}
| Proportion=3:5
| Adoption=17 Februari 2002
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kaperang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. Kalara werna kasebut bisa uga dipisahake dèning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]] .Abang yaiku werna kang tradisional (kuno) [[teluk Persia]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Desain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
78.625

besutan