SARS: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+pranala)
'''SARS''' utawa '''Severe Acute Respirotary Syndrom''' sing tegese '''Sindrom Sesak Nafas Akut''' iku [[panyakit]] sing disebabke virus kang jenenge Coronovirus sing biasane mung njalari lara flu biasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akeh kang klebon obat kimia sing ora alami.
 
{{stub|penyakit}}
 
[[Kategori:Penyakit]]
 
[[af:Ernstige akute respiratoriese sindroom]]
[[ar:التهاب رئوي لانمطي حاد (سارس)]]
4.638

besutan