Wikipédia:Miwiti kaca anyar: Béda antara owahan

1.779 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
Unknown
(←Membatalkan revisi 53375 oleh 71.98.84.134 (Bicara))
(Unknown)
Yèn panjenengan kepingin gawé sawijining kaca sing anyar babar blas, ana beciké migunakaké pamadosan (search) luwih dhisik liwat kothak sisih sing ana tulisané 'Cari'. Ing kéné bisa digolèki apa wis ana tenan kaca sing dikepingini mau utawa ana kaca liya sing mèmper.
 
Yèn wis ana nanging judhulee béda, panjenengan bisa mènèhi [[Wikipedia:Pengalihan|tandha pengalihan (redirection)]]. Upamané ''Sukarno'' lan ''Soekarno''.
 
===Migunakaké bak pasir===
Cara liyané migunakaké [[Wikipedia:Kothak wedhi|kothak wedhi]]!
 
* Sunting kothak wedhi (''sandbox'', panggonan kanggo nyoba), banjur gawé pranala.
* Sabanjuré kari nerusaké pranala mau lan miwiti kaca anyar.
 
''Cathetan'': Bak pasir (sandbox) kanthi ajeg dibusak, dadi aja lali mènèhi tandha kaca-kaca sing wis digawé kanggo nyunting manèh ing kalodhangan sabanjuré. Yèn panjenangan panganggo kadhaftar bakal bisa nonton ing pranala Quickbar ''Kontribusiku''.
 
Prelu digatèkaké, Wikipedia iku bauwarna (ensiklopedhi) kanthi isi mardika (bèbas) Kanthi otomatis lisensiné migunakaké [http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License <I>GNU_Free_ Documentation_License</I>]; '''Aja ngelobakaké bahan sing ana hak ciptané tanpa idin sing nduwèni.'''
 
[[kategori:Wikipedia|Miwiti kaca enggal]]
 
[[id:Wikipedia:Pedoman pemberian nama artikel]]
[[af:Wikipedia:Hoe om 'n nuwe bladsy te skep]]
[[als:Hilfe:Neue Seite anlegen]]
[[ca:Ajuda:Com iniciar una pàgina]]
[[cv:Википеди:Çěнě статьясене пуçласси çинчен]]
[[da:Wikipedia:Hvordan starter jeg en side]]
[[de:Hilfe:Neue Seite anlegen]]
[[en:Help:Starting a new page]]
[[eo:Helpo:Kiel krei paĝon]]
[[eu:Wikipedia:Sarrera berriak]]
[[ga:Cabhair:Tús a chur le leathanach nua]]
[[ia:Wikipedia:Como crear paginas]]
[[is:Wikipedia:Að byrja nýja síðu]]
[[ja:Wikipedia:新しいページを作成する方法]]
[[ku:Wîkîpediya:Gotareke nû]]
[[ms:Wikipedia:Bagaimana memulakan laman baru]]
[[nl:Help:Nieuwe pagina aanmaken]]
[[no:Hjelp:Hvordan starte en side]]
[[pt:Ajuda:Como começar uma página]]
[[su:Wikipedia:Cara nyieun artikel]]
[[vi:Wikipedia:Viết trang mới]]
[[zh:Help:创建新页面]]
[[zh-min-nan:Help:Khui sin ia̍h]]
Naraguna anonim