Pesagi dawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
SegiPapat dipunalihaken dhumateng Pesagi dawa: mbedakake karo bujursangkar
(typo)
c (SegiPapat dipunalihaken dhumateng Pesagi dawa: mbedakake karo bujursangkar)
78.624

besutan