Gendéra Grenada: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Gendéra Bendera Grenada dipunalihaken dhumateng Gendéra Grenada: mbenerake
(a (rintisan))
 
c (Gendéra Bendera Grenada dipunalihaken dhumateng Gendéra Grenada: mbenerake)
4.454

besutan