Gendéra Grenada: Béda antara owahan

132 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
(+infoobox)
(typo)
}}
 
'''Gendéra [[Grenada]]''' disarujuki ing mangsa kamardhikan kang dimenangake ing [[Britania Raya]], ing tanggal [[7 Februari]] [[1974]]. Kaenam bintang kang ana ing [[garis]] kanthi werna [[abang]] dilambangake kanthi arti [[paroki ing Grenada|kaenam paroki ing negara Drenada], lan wujud bintang kang anan ing tengah saha diubengi werna [[abang]] kang utama tumuju ing ibu [[kutha]] [[Saint George's, Grenada|Saint George's]]. Simbol kang ana yaiku [[wiji]] [[pala]], didadekake pralambang salah sijiné asil pokok ing tlatah Grenada (Grenada misuwur kanthi jeneng "Pulo Rempah".)Gabungan werna abang, emas, lan ijo, kang ana ing gendéra yaiku [[werna pan-Afrika]].Gendéra kang dirancang déning panjenengané Anthony C. George kang asalé saka Soubise tlatah [[Paroki Saint Andrew, Grenada|Paroki Saint Andrew]].
<!--
'''Bendera [[Grenada]]''' disetujui ketika kemerdekaan diperoleh dari [[Britania Raya]], [[7 Februari]] [[1974]]. Keenam bintang pada garis merah berarti [[paroki di Grenada|keenam paroki di negara itu]], dengan bintang tengah, dilingkari oleh warna merah, untuk ibukotanya, [[Saint George's, Grenada|Saint George's]]. Simbol pada [[sebutan bendera|bagian kibar]] adalah sebiji [[pala]], salah satu hasil utama di Grenada (Grenada telah disebut "Pulau Rempah".)
 
Gabungan warna merah, emas, dan hijau, pada bendera adalah [[warna pan-Afrika|perwakilan bagi identitas Afrika negara itu]].
 
Bendera ini dirancang oleh Anthony C. George dari Soubise di [[Paroki Saint Andrew, Grenada|Paroki Saint Andrew]].
 
;Bendera
[[Bendera sipil]] sama dengan bendera nasional tapi dengan rasio 1:2 daripada 3:5. [[Bendera laut]] didasarkan pada [[Bendera Putih|Bendera Putih Britania]], dengan bendera nasional di [[sebutan bendera|kanton]].
-->
 
;Gendéra kolonial
<gallery></gallery>
 
4.454

besutan