Gendéra Grenada: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
}}
 
'''Gendéra [[Grenada]]''' disarujuki ing mangsa kamardhikan kang dimenangake ing [[Britania Raya]], ing tanggal [[7 Februari]] [[1974]]. Kaenam bintang kang ana ing [[garis]] kanthi werna [[abang]] dilambangake kanthi arti [[paroki ing Grenada|kaenam paroki ing negara Drenada]], lan wujud bintang kang anan ing tengah saha diubengi werna [[abang]] kang utama tumuju ing ibu [[kutha]] [[Saint George's, Grenada|Saint George's]]. Simbol kang ana yaiku [[wiji]] [[pala]], didadekake pralambang salah sijiné asil pokok ing tlatah Grenada (Grenada misuwur kanthi jeneng "Pulo Rempah".)Gabungan werna abang, emas, lan ijo, kang ana ing gendéra yaiku [[werna pan-Afrika]].Gendéra kang dirancang déning panjenengané Anthony C. George kang asalé saka Soubise tlatah [[Paroki Saint Andrew, Grenada|Paroki Saint Andrew]].
 
<gallery></gallery>
4.454

besutan