Gajah Mada: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Wiwit Karieripun ==
[[Gambar:Gajah-Mada.jpg|right|200px|thumb|Salah satunggalipun reca ingkang nggambaraken Gajah Mada. Samenika dipunsimpen ing museum [[Trowulan]], [[Kutha Majakerta|Mojokerto]].]]
[[Gambar:Ratan Gajah Mada.jpg|right|200px|thumb|Satunggalipun margi kanthi asma Gajah Mada.]]
 
8.966

besutan