Wong Sèrbi: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: vi:Người Serbia
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:Сербтер)
c (r2.7.1) (bot Menambah: vi:Người Serbia)
[[tt:Серблар]]
[[uk:Серби]]
[[vi:Người Serbia]]
[[zh:塞爾維亞人]]
35.118

besutan