Widyawati: Béda antara owahan

491 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Sophan Sophiaan]] lan Widyawati kondhang ning masarakat liwat perané dadi Romi lan Yuli ing film ''PENGANTIN REMAJA'' (1971).<ref name="Widyawati 1"/>
Widyawati kang main film wiwit umur welasan taun iki, nganti saiki wis mbintangi luwih saka 40 judul [[film]], iku mau durung termasuk sinetron, kaya ''ABAD 21''.<ref name="Widyawati 1"/> Film ''ARINI'' (1987) ndadekaké Widyawati dadi Aktris paling apik ning ajang FFI 1987.<ref name="Widyawati 1"/>
Ing taun [[2008]], pasangan Sophan Sophiaan - Widyawati main film bareng ing ''LOVE'', sawijining film kang ngangkat tema cinta saka macem-macemingmacem ing karakter karo beragam latar belakang.<ref name="Widyawati 1"/>
 
Sakliyane main film, Widyawati uga tau ngrilis album pirang-pirang, kaya ''POTRET KEKASIH'' lan ''KUNANG-KUNANG''.<ref name="Widyawati 1"/>
 
Kebahagiaan pasangan 'sepanjang masa' iki mandhek kerana Sophan Sophian kang dicinta ninggal dunia amarga kacilakaan nalika nitih motor ing tanggal [[17 Mei 2008]].<ref name="Widyawati 1"/>
Wektu kuwi dheweké bareng rombongan "Touring Merah Putih" nglakoni perjalanan kanggo memperingati 100 taun Kebangkitan Nasional.<ref name="Widyawati 1"/>
 
 
 
==Cathetan Suku==
6.047

besutan