Mark Twain: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Samuel Langhorne Clemens''' ({{lahirmati||30|11|1835||21|4|1910}}), luwih dikenal miturut jeneng merk pulpèné '''Mark Twain''', yaiku [[novelis]], [[penulis]], lan [[pengajar]] berkebangsaan [[Amerika Serikat]].Karyané kang paling terkenal yaiku ''[[The Adventures of Huckleberry Finn]]'', ''[[The Adventures of Tom Sawyer]]'', ''[[The Prince and the Pauper]]'', ''[[A Connecticut Yankee in King Arthur's Court]]'' lan buku non-fiksi kang judhulé, ''[[Life on the Mississippi]]''.
 
Mark Twain dilahirkedilahirké ing taun 1835. Mark digedhekedigedhèké ning [[Hannibal]], [[Missouri]], kotakutha cilik ning pinggir kali [[Mississippi]] ning [[Amerika Serikat]]. Nalika remaja dhewekedhéwéké seneng [[kapal]]-kapal uap kang liwat ana ing kali kanggedhé gedhekang ana ing Amerika Serikat kuwi.
 
==Cathetan suku==
866

besutan