Mark Twain: Béda antara owahan

209 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Mark Twain dilahirké ing taun 1835. Mark digedhèké ning [[Hannibal]], [[Missouri]], kutha cilik ning pinggir kali [[Mississippi]] ning [[Amerika Serikat]]. Nalika remaja dhéwéké seneng [[kapal]]-kapal uap kang liwat ana ing kali gedhé kang ana ing Amerika Serikat kuwi.
 
Nalika isih nom, Twain wis kerja dadi juru cetak ing percetakan, lan uga nulis ing koran. Minangka nom-noman kang nembe umur las-lasan, Twain wis dadi [[nakhoda]] kapal kali lan 4 taun ning kali Mississippi.
 
==Cathetan suku==
866

besutan