Tadamichi Kuribayashi: Béda antara owahan

266 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
== Uripe ==
Kuribayashi lair ing perfektur [[Nagano]] saka keluwarga [[samurai]] lan duweni dharah bangsawan. Dheweke yaiku kepala kepala keluwarga kang apik, saben wektune saisane dientekake bareng keluwargane. Nalika dines, dheweke mesthi tetep njaga komunikasi karo keluwargane sanajan jarake adoh. Kuribayashi tau sinau ing [[Kanada]] lan tugas rong taun minagka deputi militer [[Jepang]] ing [[Washington DC]]. Dheweke kerep nglakoni perjalanan adoh ing pirang-pirang panggonan ing Amerika Sarekat. Perjalanan ini ndadekake dheweke luwih ngerti babagan negara iku lan uga entuk respek saka wong Amerika. Miturute, perang modern bakalan akeh kang kapengaruh saka prodhuksi industri. Dheweke tau ngandharake pendhapate iki ing ngarepe kanca-kancane yen perang karo Amerika bakalan sia-sia amarga Amerika duwe indrustri kang kuwat. Pendhapat iki ditentang keras dening kaum militer Jepang. Sanajan pandhangane cukup kontroversial, dheweke ora salah siji prawira kang tau entuk kasempatan audhisi karo Kaisar Hirohito. Saliyane minangka pandhegan militer, Kuribayashi uga duweni bakat sastra, karyane yaiku syair Aikoku Koshin Kyoku (Lagu Cinta Tanah Air).
 
== Cathetan Sikil ==
4.487

besutan