Quentin Tarantino: Béda antara owahan

689 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{{Infobox person
|image = Quentin Tarantino (Berlin Film Festival 2009).jpg
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning film kang judulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
lan dheweké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning film GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ora namung dadi sutradara, dheweké kang kreatip kuwi uga akiré bisa nyipta karya , kang kayata <ref name="tarantino"/>:
*PULP FICTION diputer nalika taun [[1994]],
*SIN CITY diputer nalika taun [[2005]] lan [[film]]
*DEATH PROOF, [[film iki diputer nalika taun [[2007]].
 
Ning film-film kasil karyané, film Tarantino uga dadi panyerat naskahé.<ref name="tarantino"/>
Lewat PULP FICTION kang diputer ning taun [[1994]], dheweké bebarengan karo [[Roger Avary]], bisa ngeraih Best Original Screenplay ning ajang
Oscar nalika taun [[1994]].<ref name="tarantino"/>
 
Ning kauripan pribadiné, Tarantino dikabaraké tau njalin hubungan karo [[aktris]] [[Mira Sorvino]], sutradara [[Allison Anders]] lan [[Sofia Coppola]]. <ref name="tarantino"/>
Jeneng saka [[aktris]] [[Julie Dreyfus]], [[Shar Jackson]], [[Kathy Griffin]], [[Margaret Cho]], sarta [[artis]] [[Uma Thurman]] uga tau disebut-sebut
tau anduweni hubungan kusus karo [[aktor]] lan [[sutradara]] Quentino Tarantino.<ref name="tarantino"/>
 
 
6.047

besutan